Почивка в Италия - Венеция, Лидо ди Йезоло- 8 дни - 2017 - travel studio

София, ул. Денкоглу 17, +359 2 / 950 62 23, +359 878 686 535 , +359 889 680 867, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Почивка в Италия - Венеция, Лидо ди Йезоло- 8 дни - 2017

 

                                           Почивка във Венеция - Лидо ди Йезоло 

 

                                                                       автобусна програма 8 дни / 5 нощувки

 

Лидо ди Йезоло

с екскурзии до - Венеция (по желание), Падуа и Верона (по желание), Флоренция (по желание), Равена и Сан Марино (по желание)

 

ЗА АКТУАЛНИ ЦЕНИ ЗА ЛЯТО 2019

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ  на нашият e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ТРАВЕЛ СТУДИО  ул. Денкоглу 17 София

 

Phone:  +359 2 / 950 62 23

Mobile:  +359 889 68 08 67

 

 

 

 

 

  

Дати 2017

Цена

10.06- 17.06.2017

528 лв.

17.06- 24.06.2017

528 лв.

24.06 -01.07.2017

528 лв.

01.07 -08.07.2017

587 лв.

08.07 -15.07.2017

587 лв.

15.07 - 22.07.2017

587 лв.

26.08 -02.09.2017

587 лв.

02.09 -09.09.2017

528 лв.

09.09 - ­16.09.2017

528 лв.

16.09 - 23.09.2017

528 лв.

 

* 6% отстъпка за ранни резервации до 28.02.2017!     

 

Цената включва:
5 нощувки в хотел 3* в Лидо ди Йезоло
5 закуски в ресторанта на хотела
5 вечери в ресторанта на хотела
Туристическа програма във Венеция
Екскурзовод на български език
Транспорт с комфортен автобус 


 

                                                                     ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

 

 

 

1 –ви ден  София – Лидо ди Йезоло
Отпътуване от София за Лидо ди Йезоло в 18:00ч от Националния стадион “Васил Левски”. Нощен преход.

 

 

2-ри ден  Лидо ди Йезоло
Пристигане в Лидо ди Йезоло около обяд. Свободно време. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

 

 

3-ти ден Лидо ди Йезоло – Венеция (по желание)
  Закуска. Свободно време в Лидо ди Йезоло или по желание екскурзия до Венеция. С корабче от Пунта Сабиони се придвижваме до Венеция - градът на любовта. Венеция е известен още като „Кралицата на Адриатика“, „Град на водата“, „Град на мостовете“ и „Град на светлината“. Няма друг град като Венеция - има 180 канала, 450 моста и великолепни дворци. Около най-големия от всички - Канале Гранде има над 170 красиви сгради датиращи от XIII до XVIII век. Венеция ще ви омагьоса със своето очарование и отново ще искате да се върнете тук. Туристическа програма във Венеция : площад „Сан Марко” и едноименната базилика, построена, за да съхрани мощите на Светеца; „Двореца на Доджите“, откъдето е управлявана Венецианската република повече от 1000 години; Камбанарията; Часовниковата кула; моста Риалто; Канале Гранде. Продължаваме към Моста на Академията и втората по значение базилика в града - „Сан Стефано“. Свободно време.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

  

4-ти ден Лидо ди Йезоло – Падуа – Верона (по желание)

Закуска. Свободно време в Лидо ди Йезоло или по желание екскурзия до Падуа и Верона.

 Отпътуване за Падуа, който се намира се на 40км от Венеция, разположен на река Бакилионе. Падуа е много живописен град – с гъста мрежа от аркадни улички и много и разнообразни мостове, пресичащи различни разклонения на р.Бакилионе. Разглеждане на централната градска част: площада “Прато делла Вале” с уникални скулптурни композиции; катедралата “Св.Антоний”- покровител на града и базилика „Санта Джустина”, където се намира и саркофага на евангелиста Лука.

 

  Отпътуване за град Верона, съхранил любовта на Ромео и Жулиета. Пешеходна разходка в старата част на града: площад ”Бра” - най-големият площад на Верона; Арена ди Верона – третият по големина амфитеатър в Италия; Фонтана “Мадона Верона” - символ на на града; ренесансовия площад „Ербе“, къде са разположени римският форум и беседката „Берлина“ с позорният стълб на който през 16 в. са завързвали осъдените и са ги замеряли с изгнили плодове; къщата на Жулиета с дворчето и терасата, под която Ромео е разкрил любовта си и бронзова статуя на Шекспировата героиня. Ще може да напишете на листче вашето име и името на любимия човек и да го закачите на стената на къщата; Площад „Синьория“ - аристократичният площад на Верона, в центъра на който се издига скулптура на Данте Алигиери. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

 

 

5-ти ден  Лидо ди Йезоло – Флоренция (по желание)

Закуска. Свободно време в Лидо ди Йезоло или по желание екскурзия до Флоренция.

Флоренция – пищният град, е име дадено от римляните на това селище, основано през I век сл. Хр. по бреговете на река Арно, в подножието на Фиезоле, етруско селище, останките на което се виждат на хълма над града. Разцветът на Флоренция в изкуството, културата и международната търговия започва през XIII век и достига върха си през XV в. под управлението на фамилията Медичи, които ръководят града до края на XVIII в. Накъдето и да се обърнете във Флоренция, ще видите необикновени творби на изкуството и архитектурата, които привличат над осем милиона туристи годишно. Във Флоренция се ражда Ренесансът в Италия. Флорентинци създават ренесансовия и неокласическия стил в архитектурата, които изцяло променят облика на Париж, Лондон и Рим. Туристическа програма във Флоренция (използва се обществен превоз): моста „Сан Николо“ - старият мост на на река Арно; най-важните църкви на Флоренция - „Санта Кроче”и „Санта Мария дел Фиоре“ - Катедралата на Флоренция, Камбанарията и Баптистерията „Сан Джовани“; Площада на Синьорията, Палацо Векио – старият дворец и Галерия „Уфици“. Възможност за обяд в малките ресторантчета. Можете да посетите още „Капелла ди Медичи“ или да се отдадете на шопинг из търговските улици на града. Вечеря. Нощувка.

 

 

 6-ти ден  Лидо ди Йезоло – Равена – Сан Марино (по желание)

Закуска. Свободно време в Лидо ди Йезоло или по желание екскурзия до Равена и Сан Марино. Равена се гордее с дълга история. Според данните, територията първоначално е била населявана от умбрите, а по-късно, през II век, е колонизирана от римляните. Градът е известен като последна столица на Римската Империя. Равена радва своите посетители с голямо разнообразие на исторически, културни и религиозни сгради, осем от които са включени в списъка на ЮНЕСКО. Разглеждане на Равена: мавзолея на Гала Плацидия, църквата Сан Витале, баптистерия на епископ Неон, които приютяват най-ценните византийски мозайки в Италия - славата на Равена, мавзолея на Данте, църквата Сан Франческо. Продължаване за Сан Марино. Сан Марино е третата най-малка държава в Европа след Ватикана и Монако. Сан Марино е държава в държавата, подобно на Ватикана. Това е малък на площ град-държава в рамките на Италия, близо до курорта Римини. Туристическа програма в Сан Марино: Палацо дел Говерно, базиликата “Сан Марино”, разходка по крепостните стени, от които се открива незабравима гледка към Римини, Адриатическо море и Апенините, като при хубаво време погледът стига чак до далматинския бряг.

 Вечеря. Нощувка.

 

 7-ми ден Венеция - София

 Закуска. Свободно време до обяд. Отпътуване за България. Нощен преход.

 

 8 –ми ден София

Пристигане в София преди обяд

 

 


 

 

 Тръгване от Национален стадиoн "Васил Левски" в 18:00

 

 Цената не включва: 

Настаняване в единична стая – 65 евро / 127 лв.
Медицинска застраховка към  с покритие 5000 евро за 8 дни за лица на възраст до 65 г. - 10 лв, за лица на възраст от 65 г. до 70 г. – 14 лв, за лица на възраст от 70 г. до 75 г. – 19 лв, за лица на възраст от 75 г. до 80 г. – 29 лв;
По желание екскурзия до Верона и Падуа - 25 евро при минимум 25 души (плаща се на място)
По желание екскурзия до Флоренция с местен екскурзовод – 35 евро при минимум 25 души (плаща се на място)
По желание екскурзия до Равена и Сан Марино - 30 евро при минимум 25 души (плаща се на място)
Корабче Пунта Сабиони – Венеция – 20 евро (плаща се на място

Входни такси за посещаваните туристически обекти
Ползване на обществен транспорт във Флоренция – 5,20 евро (плаща се на място);
По желание застраховка "Отмяна на пътуване".

 
*Посочените входни такси са ориентировъчни

 

пътува се  с валидна лична карта или паспорт.
За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.

 

* ODN


 

* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмите

/ Mинимален брой участници: 40 /Срок за уведомление за минимален брой туристи  7дни преди началната дата.

*  за осъществяване на допълнителните екскурзии се изисква мин.брой участници - от 25 до 30

 

Условия и срокове за записване:
Капаро при записване:50 % по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане  до 10 (  десет ) работни  дни преди дата на заминаване !
Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43,  номерът на застрахователната полица е № 03700100001444
TRAVEL STUDIO предлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет  Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата
TRAVEL STUDIO предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата,или на страницата на застрахователя http://www.euroins.bg/trip-cancellation--718.html Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия.

 

общи условия  >> ht

 

информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон или директно  в офиса на Тур Оператора

tp://www.travelstudio.eu/over55/itemlist/category/132-2014-09-17-11-17-10

 

 

back to top