Нова Година в Сърбия, Ниш, UniElitaLux с Две Празнични Вечери, 2022 - travel studio

София, бул. Витоша 10, +359 2/ 986 51 51, +359 885 680 864 , +359 889 680 867, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Нова Година в Сърбия, Ниш, UniElitaLux с Две Празнични Вечери, 2022

нова година в Ниш, нова година в Сърбия, нова година 2022, нова година сърбия,  свободни места за нова година в сърбия нова година в Ниш, нова година в Сърбия, нова година 2022, нова година сърбия, свободни места за нова година в сърбия

 нова година в Сърбия - новогодишни оферти - цени 

Oтправете се към Сърбия Посрещнете Новата година едно от най-веселите места на Балканите, където купона, гостоприемното посрещане, вкусната храна и напитки в изобилие са гарантирани, Заредете се с хубаво настроение, За Новогодишната нощ Бъдете на най веселотото място с най- любимата компания и се забавлявайте до насита !

 

 

>>>Вижте всички оферти за Нова година в Сърбия <<<

 

ТОП ОФЕРТА
Нова Година 2022 в Ниш с Две Празнични Вечери !

в хотел UNI ELITA LUX 

собствен транспорт

 За поредна година , чудесен хотел с много добра организация за Нова Година ! 

 

 

 

3дни / 2 нощувки от 31.12.2021 до 02.01.2022

390лв / 425лв на човек в двойна/ тройна стая de luxe

375лв/ 395лв на човек в апартамент de luxe с две отделни спални / мин. 4 човека /

 

promo цените са валидни до изчерпване на местата по промоция

 
Цената включва:

3 дни / 2 нощувки със закуски и ДВЕ Празнични вечери в ресторанта на хотела, с напитки без лимит

31.12 Празнична Новогодишна Вечер богато меню от сръбската национална кухня , напитки без лимит , жива музика

01-ви януари  Реприза Празнична Вечеря богато меню от сръбската кухня , напитки без лимит , жива музика

 


4 дни / 3нощувки от 30.12.21 до 02.01.2022

445лв / 475лв на човек в двойна/ тройна стая de luxe

430лв/ 460лв на човек в апартамент de luxe с две отделни спални / мин. 4 човека /

 

 promo цените са валидни до изчерпване на местата по промоция

 

Цената включва

4 дни / 3нощувки със закуски и ДВЕ Празнични вечери в ресторанта на хотела, с напитки без лимит

31.12 Празнична Новогодишна Вечер богато меню от сръбската национална кухня , напитки без лимит , жива музика

01-ви януари  Реприза Празнична Вечеря богато меню от сръбската кухня , напитки без лимит , жива музика


 

за семейства с едно дете / с двама плащащи /

деца от 0г до 7г - безплатно, без да ползват самостоятелно легло
деца от 7г до 12г - 50% без да ползват самостоятелно легло
за деца на самостоятелно легло - 50лв от цената за възрастен

* настаняване на семейства с две деца на запитване

 

 

Uni Elita Lux е нов модерен хотел в Ниш, Модерният дизайн и обзавеждане на хотела правят престоя на гостите приятен и комфортен.WiFi интернет в цялата сграда. ресторант, безплатен паркинг с видео наблюдение. Стаите са просторни и модерно обзаведени, разполагат с LED TV, мини бар, сешоар, безплатен Wi-Fi интернет. Хотелът предлага де луксови суити и апартаменти с ъглова мека мебел за сядане, голям LED телевизор, мини бар и безплатен Wi-Fi.
В свободното време може да посетите забележителности на Ниш - На 2км се намира историческа забележителност "Сele kula" ",на петстотин метра археологически парк на древния римски град Медиана ,Нишка Баня се намира на 4 километра от хотел Uni Elita Lux, а Лесковац е на 35км.

галерия от хотела

Информация за Ниш

Ниш се намира на около 160 км западно от София и на около 250 km от Белград. Разположен е на брега на река Нишава Ниш е един от най-старите градове на Балканите.известен е с факта че е родното място на 18 римски императора , между които и Константин Велики.
Ниш е разделен на следните квартали: Медиана - централната градска част с историческия център Панталей , Църквени Кръст , Палилула и Нишка баня
Най- голямата забележителност на града е Нишката крепост - Нишка Тврђава, разположена на десния бряг на река Нишава. Построена е в началото на 18 век. Там се е намирало и първото римско селище. останали са древни руини от римско време, Във вътрешността на крепостта е разположен красив парк, с много зеленина в центъра на града, любимо място за разходки. При входа на крепостта има кафани и ресторанти, допълващи атмосферата на старата крепост. Тук може да изпиете своето кафе в сянката на древните градски крепостни стени Ако сте с деца може да се разходите из парка в крепостта с някое от малките влакчета , а вечер в клубовете.да послушате поп и рок изпълнения

До крепостта се намира; дворецът “Бановина”, построена през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес седалище на Нишкия Университет.
Оставяйки Нишката крепост зад вас, можете да минете през моста над река Нишава, да се полюбувате на рибарите и да видите сградата на кметството.
Може да продължите своята разходка по главната пешеходна улица "Обреновичева", основната и най-оживена пешеходна зона.

Тук ще усетите запазената атмосфера на града от старите къщи и новите модерни постройки между тях, множество кафенета, ресторанти и пекарни. В началото си до площада има и множество магазини.
Едно от най-автентичните места в Ниш е "Калайджийско сокаче"- старата занаятчийска улица. изпълнена с духа на стария град Ниш, от многобройните кафенета и ресторанти - кафани се носи аромата на кафе, което на повечето места в Ниш е „турско , мирис на прясно изпечен хляб и сладкиши и разбира се на сръбска скара ...

 

вижте ВСИЧКИ НАШИ ОФЕРТИ ЗА НОВА ГОДИНА СЪРБИЯ - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ
ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА Нова година в Македония - хотели 3 *, 4 *, 5 * - собствен транспорт
ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА Нова година в Гърция- хотели 3 *, 4 *, 5 * - собствен транспорт
ВИЖТЕ
ОФЕРТИ за Нова година в Букурещ


 

Необходими документи:

Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
Часово време: София – 12 ч. Белград – 11 ч.
ВАЖНО!В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари

информация В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро = 109-115 динара
1 лев = 56- 59 динара

 

 

Условия и срокове за записване:
Не се изисква минимален брой туристи 
Първоначален депозит 30%,  доплащане  до 01.12.2021

Плащането може да се извърши в брой, или по банков път.  Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ Пътуването на деца от 0 до 16 годишна възраст , се осъществява с валиден задграничен паспорт.
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес на управление София, бул.Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е № 03700100003235
TRAVEL STUDIO предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашия пакет Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата
TRAVEL STUDIO предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”.При условия на пандемична обстановка Covid19, препоръчваме скючване на такава. Подробности за условията ще получите  на сайта на Зд Евроинс, или при записване в офисите на фирмата.

Общи условия >>>

 

* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите от служителите по телефон, на e-mail или директно в офиса на Тур Оператора

 

back to top