Екскурзия до Италия - Неапол, Капри, Соренто, Амалфийско крайбрежие, Помпей - 7дни - travel studio

София, ул. Денкоглу 17, +359 2 / 950 62 23, +359 878 686 535 , +359 889 680 867, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Екскурзия до Италия - Неапол, Капри, Соренто, Амалфийско крайбрежие, Помпей - 7дни

Екскурзия до Италия
НЕАПОЛ, О-В КАПРИ И АМАЛФИЙСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ ПОМПЕЙ И ВЕЗУВИЙ

 

СОФИЯ - ИГУМЕНИЦА - БАРИ - НЕАПОЛ - СОРЕНТО - ПОМПЕЙ - ВЕЗУВИЙ - Остров КАПРИ - АЛБЕРОБЕЛЛО - БАРИ - ИГУМЕНИЦА - СОФИЯ

 

oт 18.09 до  24.09 

 

 

ЗА АКТУАЛНИ ЦЕНИ ЗА ЛЯТО 2019

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ  на нашият e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ТРАВЕЛ СТУДИО  ул. Денкоглу 17 София

 

 

 

Phone:  +359 2 / 950 62 23

Mobile:  +359 889 68 08 67

 

 

 

 

 

 

 

 

680лв

Цената включва:

* транспорт с лицензиран автобус за международен превоз

* фериботни билети икономична класа /без фиксирани места / -  Игуменица-Бари –Игуменица

* 4нощувки със закуски и вечери  в хотел 2/3* в района на Соренто

* Посещение на Неапол

* Посещение на Помпей

* Посещение на Везувий

* Посещение на Алберобелло

 

 Пътуването на деца от 0 до 16 годишна възраст , се осъществява с валиден задграничен паспорт.

 


Туристическа програма

 

 

1 Ден- 18.09

Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Отпътуване за Игуменица. Пристигане вечерта. Отпътуване, с ферибот в посока Бари, Италия. Нощно пътуване, с продължителност около 9 часа.

 

2 Ден- 19.09

Пристигане в Бари сутринта. Отпътуване за Неапол. Градът е разположен живописно в подножието на  Везувий и Флегрейските полета, на брега на залива Неапо Известен е богата си история, изкуство, култура и гастрономия. Разглеждане на забележителности с екскурзовод на български език.

Свободно време. Отпътуване за Сорентинския полуостров. Настаняване в хотел в района на Соренто. Вечеря. Нощувка.

 

3 Ден- 20.09

Закуска. Свободно време или по желание, срещу допълнително заплащане, полудневна екскурзия до о-в Капри. Разходката започва с трансфер, с туристически кораб от пристанището на Соренто, до острова. Дълъг е 6 км и широк 2,5 км и в своите миниатюрни размери е събрал прекрасна природа, живописни нископланиснки възвишения (най-висока точка е Монте Соларо, 586 м ) и два града: Капри и Анакапри. Град Капри, в който акостираме по време на този тур е главен град и пристанище, изключително красиво и запомнящо се място. Свободно време. Завръщане в хотела – вечерта. Вечеря. Нощувка.

 

4 Ден – 21.09

Закуска. По желание, срещу допълнително заплащане, екскурзия  до Позитано, Амалфи и Равело. Амалфийско крайбрежие е названието на северния бряг на Салернския залив. Името му е известно от 9-ти век, когато днешният град Амалфи е бил морска република.  Тези градчета намират място в списъка на ЮНЕСКО. Те са емблеми за красота, селища с главозамайващи гледки, умело съчетали природа и човешко творение. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

5 Ден -22.09

Закуска. Посещение на Помпей,  за който 3 века са били необходими на археолозите да открият невероятни находки от изчезнали цивилизации (не включва входна такса за Помпей, около 16 евро и 2 евро такса за слушалки). Отпътуване към вулкана Везувий, единственият активен вулкан в континенталната част на Европа, разположен на 1277 м. надморска височина, близо до Неаполитанския залив. Везувий изригвал периодично в продължение на повече от 12 000 години. Най-известното и едно от най-големите изригвания на вулкана е през 79 година, когато са унищожени градовете Херкулан и Помпей.

 

6 Ден – 23.09

Закуска. Отпътуване към  градчето Алберобелло, което е съхранило характерната за този район живописна архитектура. Гардът е разположен на два хълма, върху които се намират  около 1400 запазени «трули». Трулите са постройки от камък, строени „на сухо”, без хоросан,  с конусовидни покриви, покрити със сиви  варовикови плочи. Свободно време. Отпътуване за Бари. Нощен преход с ферибот до Игуменица.

 

7 Ден 24.09 –Отпътуване от Игуменица за България. Пристигане в София вечерта.

  

 

 


Цената не включва:

медицинска застраховка -с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс-2 лв на ден –задължително доплащане

доплащане за единична стая – 120 лева

ползване на самолетна седалка или  каюта, заявява се и се потвърждава възможността за ползване предварително, в офиса на агенцията.

полудневна екскурзия до о-в Капри – 60 евро, заплаща се предварително, в офиса на агенцията-при минимум 30 плащащи и включва (ферибот от Непол до Капри , трансфери до градовете Анакапри и Капри, такса акостиране,  екскурзоводска програма на български език, провеждането зависи от условията на морето за корабоплаване)- заплаща се предварително, в офиса на агенцията

Не се включват: евентулани музейни, атракционни билети, слушалки, храна и напитки. 

екскурзия до Равело и Амалфи с фото пауза при Позитано– 28 евро/при 40 туристи/, 30 евро/при 30 туристи/- включва трансфери с местен автобус и екскурзоводско обслужване-заплаща се предварително, в офиса на агенцията

всички допълнителни мероприятия се осъществяват при минимум 30 записани туристи

всички входни такси за посещаваните обекти

  

Условия по плащане : 30% от пакетната цена при записване. Доплащане - до 20 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията-40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 7  дни преди датата на отпътуване

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта/задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител  трябва да представят копие и  оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

Забележки:Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 


 

* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмите

/ Mинимален брой участници: 40 /Срок за уведомление за минимален брой туристи  7дни преди началната дата.

*  за осъществяване на допълнителните екскурзии се изисква мин.брой участници - от 25 до 30

* всички допълнителни екскурзии по желание се заявяват  и заплащат при записване.

 

 Условия и срокове за записване: 
Капаро при записване:50 % по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане  до 20 дни преди дата на заминаване !
Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43,  номерът на застрахователната полица е № 03700100001997
TRAVEL STUDIO предлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет  Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата
TRAVEL STUDIO предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата, или на страницата на застрахователя http://www.euroins.bg/trip-cancellation--718.html Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия.
 
Общи условия  >>>     http://www.travelstudio.eu/over55/itemlist/category/132-2014-09-17-11-17-10     

 

 

информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail или директно  в офиса на Тур Оператора

 http://www.travelstudio.eu/over55/itemlist/category/132-2014-09-17-11-17-10     

 

 

back to top