Навагио - изумителен плаж в Гърция - travel studio

София, ул. Денкоглу 17, +359 2 / 950 62 23, +359 878 686 535 , +359 889 680 867, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Навагио - изумителен плаж в Гърция

Заливът Навагио на гръцкия остров Закинтос е изключително красив изолиран пясъчен плаж, който се намира на северозападния бряг на острова. Той е един от най-известните и фотографирани плажове в Гърция. Наричат го още плажът на корабокрушението, защото на него се намират останки от пиратски кораб. Заливът Навагио е заобиколен от отвесни варовикови скали и с екзотичният си бял пясък и тюркоазени води привлича хиляди туристи и фотографи да се наслаждават на уникалния пейзаж. Единственият начин да се стигне до плажа е по вода - с лодка, яхта или дрго плавателно средство. Самата гледка към плажа е спираща дъха, така че не пропускайте да й се насладите от скалите горе. Птичи поглед към плаж Навагио можете да получите като се изкачите горе до манастира Агиос Георги Кремнао и от там има път надясно, по който се стига до възхитителната гледка над острова. Водата в залива е почти винаги кристално чиста и прозрачна, но е студена.

Плажът Навагио често е основна причина на туристите за почивка на остров Закинтос в Гърция. Но целият остров е Рай и има още много какво да се види. Вижте тук - линк някои от забележителностите на Закинтос, които не трябва да пропускате да разгледате. Почивки на остров Закинтос на добри цени в хубави хотели от 3, 4, и 5 звезди вижте тук - линк.

Last modified onMonday, 15 June 2015 17:54
back to top